*NIEUW* Live training in Breda (december)

De afgelopen periode ben ik begonnen met een nieuw experiment.

Live trainingen. Niet digitaal, maar persoonlijk dus. Het is iets wat ik al heel lang graag wilde doen en nu ik terug ben in Nederland is het zo ver.

Begin december geef ik de eerste live training bij mij op kantoor in Breda over high-level automatisering.

We gaan met een klein groepje aan de gang met de systemen die online verkoop structureel van je uit handen kan nemen.
Ik neem je mee achter de schermen van mijn eigen ondernemingen en laat je zien hoe ik moderne tools gebruik en met elkaar laat communiceren om mijzelf uit de formule van het verkoopproces te kunnen verwijderen.

Het resultaat van de training is dat je concreet leert hoe je jouw eigen verkopen kunt automatiseren (en daarmee schaalbaar kunt maken). Tijdens de training ga ik in op je persoonlijke situatie, het blijft niet globaal, maar juist detaillistisch over wat jij moet doen (daarom houd ik de groep kunstmatig klein).

Als je interesse hebt om hierbij aanwezig te zijn, stuur dan een email naar reviews@onlineomzet.com met als onderwerp “INFO LIVE TRAINING”

Tot snel!

Michiel

Geef een antwoord