Welkom bij de nieuwe versie van het traject!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

De afgelopen maanden hebben we op de achtergrond hard gewerkt om je de nieuwste versie van het programma te brengen. Niet alleen is de gehele programmaomgeving vernieuwd. We hebben tevens nieuwe modules en vele extra’s toegevoegd.

Zo kun je nu precies zien hoe ver je bent in het programma en ontgredel je automatisch nieuwe lessen door voorgaande lessen af te ronden. Ook hebben we handige tools online gezet om je vooruit te helpen in de tools-sectie. Maar er is nog meer!

Nieuwe modules

Je hebt nu toegang tot een gloednieuw cursus onderdeel getiteld “Mindset Modules” waar we diep ingaan op het onderwerp productiviteit en de instelling die je nodig hebt om succesvol online te ondernemen.

Live Q&A calls

De komende tijd plannen we regelmatig live calls in. Dit zijn live webinars waarbij ik zelf aanwezig ben om al je vragen over het programma en online ondernemerschap in het algemeen te beantwoorden. Je kunt je nu direct opgeven voor de eerste Q&A call via je dashboard.

Je eigen marketing website

We bieden je vanaf heden een volledig startklare marketing website aan. Veel gebruikers hadden in het verleden moeite met de technische kant van het onderhouden van hun eigen sites of het instellen van nieuwe programma’s. We hebben daarom een grote stap genomen en geïnvesteerd in ons eigen marketing website systeem. Dit betekent dat als jij nog geen (goede) verkopende website hebt, jij een startklare site van ons krijgt waar je snel mee uit de voeten kunt.

Verdiepingsmodules

Maar dat is nog niet alles. De komende periode lanceren we een aantal gloednieuwe uitbreidingsmodules op het traject. Deze extra modules (verdiepingsmodules) gaan dieper in op een aantal belangrijke onderwerpen in de online verkoopwereld.

 Je kunt hierbij denken aan zaken zoals Facebook en Google Ads, maar wat dacht je van minder voor de hand liggende zaken zoals

  • GDPR & Internet wetgeving
  • Speciale Copywriting Module
  • Speciale Webinar Module
  • Webdesign voor beginners
  • etc…

Zoals je ziet zijn deze verranderingen niet het eind, maar het begin. We blijven verbeteren en bouwen.
Voor nu wens ik je veel succes met je vooruitgang. Houd me op de hoogte!

Ook wil ik je eraan herinneren dat we klaarstaan om je te helpen bij al je vragen. Via het helpcentrum in je programma omgeving kun je met al je vragen bij ons tererecht.

-Michiel & team